Hjärnan tynar bort.

Jag tror hjärnan håller på att dö. Han bara ligger och flyter, visst han rör på munnen men för tillfället räknas det inte. TYCK SYND OM MIG GÅTT FOLK, HJÄRNAN HÅLLER PÅ ATT DÖ! Han var min bästa vän:) Ne nu överdriver jag, men utan hjärnan så är inte skvariet desamma.
*
Dans i skolan idag då. Hade riktigt kul faktist, lite små segt i början men det var väl för att min första danspartner luktade svett så man kunde inte prata. Men när man bytte danspartner så kunde man både andas och skojja:)

Inlägg från under.

Jag har förstått att det krävs flera inlägg per dag för att få en populär blogg, men det är riktigt svårt att orka med. Ingen gör så mycket. Är det intressant att läsa om smink jag köpt, personer jag hatar, min dagliga rutin?
Nej.

Härligt att sommaren är på väg. Skolan är slut, rätt läskigt, men sant. Rätt otäckt, men så är det. Efter lovet kan man läsa om vår väg till gymnasiet.
Min och Madeleines.
Det kan troligtvis göra våran blogg snäppet intressantare. :]
Oj, det känns som en befrielse. Att skriva en smiley i ett inlägg. Phew*, otroligt..

Snart ska jag få smaka på Tysk kaka, Strudel.
||
Strud
el; check.
Rätt okej.

cykel-pyckel

Ska hoppa på cykeln för att komma hem. Hittar först inte nyckeln så jag vänder uppochned på väskan så innehållet trillar ned på backen, förbipasserande kollar lite snätt på en. Hittar nyckeln låser upp cykeln och hoppar på. upptäcker att någon har varit på cykeln och trixat, så växlarna funkar inte. Blir då tvungen att cykla på högsta växeln hem i uppförsbackar. vilken tur att det var min fars cykel, min är det i alla fall bara punka på. man ska alltid se det positivt!
*
Jag och Jennifer avslutade just sjungandet på singstar och mina leggins gick sönder, hade all tråd virat runt fingrarna. sorgsligt men sant.


Nattliga tankar.

Bloggen, du är allt trevlig av dig. Man kan skriva precis vad man vill, lite som magi.
JAG framkallar texterna. Det är JAG som kontrollerar...
Det känns bra med kontroll, allt går som man vill utan att säga emot.

Pang Poff Pannkaka.

Så... enkelt.

Jag har under våren lärt känna en del nya människor, men också tappat bort rätt många. De liksom flyter okontrollerat iväg.

Okontrollerat, nu sa jag det. Att inte ha kontroll.
Gott folk, vi människor vill alltid hålla koll på allt. Få det att göra som vi vill.

Jag har ett organiserat hjärnkontor som håller mig vid ytan, klok. Jag är ofta med i spelet, ofta vet jag vad jag ska göra. "Driftig".

Tänk er att skala av skinnet på kroppen med en osthyvel.
Det är inte nödvändigt.
Men du har kontroll över hyveln.
Borde du inte ha kontroll över det som händer sen?



//Linnea

Mwahhahah

IDAG SKA JAG FÅ KÖRA UT MIN BÅT TILL LANDET! om vädret tillåter det...men än så länge skiner solen.
Pappa och Linda har packat och gjort mat hela dagen igår, känns lite som att man ska vara ute längre än drygt 4 dagar. Vidinge är ju en ö utan el(om man inte har solceller såklart!), rinnande vatten och affärer så jag förstår dom ju någerlunda om inte annat:)
*
Igår bakade jag och Linnea negerbollar. De blev riktigt smask! ligger docj fortfarande kvar 7 stycken på en tallrik. ska nog bjuda Jennifer på dom.
*
stor sttark och en jäger, folk tittar på mig, ska vi dansa hela natten? jag vill lära känna dig, innan klockan slagit slut, innan kvällen tonar ut...
*
nu ska jag springa iväg till skolan!
(bjuder på en bild från bb's och min spex igår:)



iNlegän

Hej.
Efter fyra veckor som ofrisk individ känner jag mig rätt slut. Orklös.
Blek som jag är liknar jag mest en poltergeist. Eller en mjölad clown.
Skolan finns åter i mitt liv, och jag kan stå på benen. Yay.

Letar balklänning, hittade någon dunderbar hemsida av ren tillfällighet. Eller två. Faktiskt.

Framför mig har jag en påse halstabletter. Kan man säga en påse halstablett? Det är ju ändå bara en...

I allefallen så har jag pressat ut allt och lite till här, eller inte allt. Verkligen inte allt, men det jag känner för att dela med mig av.

Hej.





Då.

foppa

Ute på landet fick jag tvätta båten. Det gjorde jag oxå, fast bara utvändigt. När jag skulle börja tvätta den invändigt tappade jag en hink full med havsvatten på mina skor så jag sket i allt och gick upp och gjorde en krockodil av pärlor(den är mycket smexig). När far frågade varför jag inte tvättade klart båten sa jag bara "jag är kvinna" då förstod han:)
*
vi spelade "med andra ord":
alex: "är en hocky spelare..."
jag: "mikael persbrandt" (menade foppa)
alex: "...som spelar med foppa..."
linda och jennifer: "FOPPA!"
alex: "...och hans efternamn rimmar på snodd"
tystnad...
linda: "sundin?"
*
Btw jennifer och lyckades tända eld utan tändvätska. Mycket viktigt!


118 800

118 800 superbillig nummerupplysning via tellefon och sms, 118 800 superbillig nummerupplysning via tellefon och sms, fråga oss för vi vet allt, via telefon och sms, 118 800.
*
idag ska jag till vidinge. åkerhemmifrån 12.15 och båten går någongång därefter. på landet ska vi sjösätta båten. äntligen! så näste gång vi ska till landet(på onsdag) så ska vi sjösätta min båt så jag får köra ut den. är otroligt glad!
*
jag har målat mina naglar i färgerna gul och orange, funderar på att lägga till en färg, men vilken? blå?
*
jag har inte så myckat att nämna mera än att jag kommer hem imorgon igen och bilder kommer nog laddas upp, om inte här så blir det på facebook:)

glass!

har varit i farsta med jennifer idag! riktigt härligt. har aldrig åkt dit kommunalt förut så detta var en ny upplevels för mig!
*
har varit i skolan idag och fått skrattattacker gång på gång.
vi spelade sänkasläpp på matten, riktigt härligt och marco har tappat bort mitt matteprov så jag vet inte vad jag har för resultat. men jag sa att bara han ger mig MVG så kan vi glömma allt!:)
*
hittade min tröja igår när jag ränsade, på framsidan står det: maddis :) på baksidan : ät en ost och bli lycklig!

ett inlägg från mig!

jag skruvar upp korken till en cola med munnen och skär mig på läppen. korken slänger jag på skrivbordet men missar och korken ramlar ner på golvet och rullar iväg. jag funderar på att ta upp den men hittar den inte när jag kollar mig omkring. måste då halsa sista skvätten av colan för att senare inte behöva dricka avslagen läsk. blir lite deppig för att colan är slut och ska kasta flaskan i papperskrogen. hittar korken, suckar och tänker:"bättre sent än aldrig!"
*
sitter framför datan och har precis kommit hem från en underbar lördagkväll på gräddö. träffade massa roligt folk jag inte träffat på ca 1 år(?). Hade bestämmt att när jag väl är hemma ska jag läsa på till nationella i kemi men så fort jag såg häftet gick jag direkt till datan. datan är nog en grej jag spenderar mycket tid med! (bilder från i lördags kommer nog upp i veckan eller något liknande)
*
har varit uppe med tuppen varje dag i helgen, problemet var bara att tuppen försovigt sig till ca 9 både i lördags och söndags...riktigt trött. lägger mig nog tidigt i kväll!

valborgs bilder:)

nehepp! ändrade planer....igen! det blir inget vidinge vädret ville inte vara vackert! det blir att stanna hemma och överleva lördagen som den kommer... bilderna från valborg kommer här:)

jag och jennifer visar våra vackra ben!:)

madde=glad, jennifer=heldragen?, linda=vig!

far somnade, dansade, somnade, dansade, somnade, dansade osv...

klädbyte 1: nördstilen!

ehm..jaa vad ska man skriva här? bilden säger lixom en del:)

linda och ove spexar:)

mycket vackert! x'D

uhh....

jennifer goes moppemusche x'D

klädbute 2: mera kläderna jag hade på mig hela dagen jennifer hade bara drgit ned byxorna lite och brog upp tröjan ur byxorna:)
madde goes spank på jennifer och jennifer goes slapa madde i ansiktet x'D

jag tror vi kör snöskotern x'D

pokerface?

försökte lägga benen i kors och gå med det, gick dock inte:(

jag ställde mig på knä istället:)

sista bilden för kvällen!:)

valborg!

valborg igår som alla kanske vet. skulle först ut till landet och köra ut min båt, men vafan far och linda ändrade sig så vi ska istället åka ut idag(lördag) klockan mycket tidigt och sätta i seastarn. återigen till valborg. och pga av det innan så hade jag inte bestämmt med någon tills i torsdags då paulina uttrade sig och sa att hon var fisk! ÄNTLIGEN! (nu är det bara bb kvar att bli fisk!) så paulina kom hem till mig och vi pratade, spelade kort sjöng singstar, fonuea och sen var hon tvungen att åka hem, sorgsligt jag vet! och under tiden paulina och jag lekte kom fars ena anställda(och denna gång inte myggan), peter, och hans bästa kompis hem till oss och jag tänkte;
"vafaan jag är skit trått kan de inte bara gå hem?!"
men så gick jag ut och var trevlig och då var det riktigt kul! jag glömde bort att jag var trött så jag började dansa! och när man kollar på bilderna som togs igår det är då man inser vad det är man glömmt och inte lagt på minnet! bjuder på bilder!:) kommer ladda in de lite senare tror jag, ska ju fan till landet!:D

RSS 2.0