Typ bah va?

Hej sötnötiga pussinuss bloggiloggen!
idag var jag lixom typ på stan på donken och där lixom såg jag typ lixom värrrrrrsta snuga kilen. han bah hej bah. jag typ dog. sen bah hej snuging. han typ göru rå. Jag bah ååh nej lixom jag smsisar me my bitch. han typ aha sen lixom sa han e hon snug. jag typ eh nej jag e massa myket snugare en hene lixom typ vad ska man sega. han blev typ fet lak ok sa att jag var typ lixom fjårtiwhz. jag typ bah nej lixom vah? får jag typ inte ha mina pattar uppe vid hakan och lixom typ fet med idomin och brunkräm och klumpiga ögon fransar och mukbyskor utan at kalas fjårtiwhz? typ lixom nej. assåw jag blir lixom helt skit cp på sona pärsoner som tror dem vet typ dem vet allt. dem har någåt fel på deras järna lixom. Jag menar typ halå? jag är intä fjårtiwhs lixom. ge er era små barn!

puss puss elsklingar! // Linnea



(Om denna flikka på bilden har lust att kontakta mig kan hon gärna göra detta. Dock kanske jag inte svarar då jag räds dessa individer; Fjortisar. Jo detta inlägget handlade om just dem. Skönhetseliten? verkligen..)

JULKALENDER ÖPPNINGS DAGS!(imorgon)

hej hopp gummi snopp!
kanske inte ska använda könsord när man bloggar men det gjorde jag i alla fall...:D
idag e det en speciell dag som igentligen inte är det för idag är det sista dagen i november, sista dagen i månaden, första dagen efter en söndag, första dagen i veckan och imorron är det 1 december vilket betyder att vi får öppna första luckan i julkalendern, och det e väldigt kul eftersom det e inte varje dag man får saker juue..:O...:D
Idag var det utväcklingssamtal i skolan och det gick bra och så tills vi kom till spanskan...x'D eftersom jag helt har tappat intresseu för spanskan så stog det massa neggativa saker där, men klarade mig så jag har minst G i år..:P det trodde ni inte va?..:) aja, ska passa max nu och göra klart läxorna ganska så ointressant för er att veta men jag sa det i alla fall..:P...:)
puss och kram, slick i pannan madeleine...:D<3
det är grodor på bilden om ni undrar vad det är...:D

"när jag har gått alla mina skol år ska jag gå ett extra bara för att det är kul!"

hej små vännor och alla ni andra glada figurer!
i fredags kom min bror över till min far och åt mat med oss och så och då pratar vi om skalan att den e så viktig och så och då säger min min liller bror (max då) "när jag har gått alla mina skol år ska jag gå ett extra bara för att det är kul!" och i bilen idag så sa han; "...men pappa jag årkar inte med skolan kan jag inte bara få vara ledig i några år?" han tänker nog inte innan han talar...x'D
som ni nu kanske har sett har jag inte riktigt bloggat nu på nån dag eller så för att jag har varit på vildmarkshotellet i kolmården under lördagen och en del av söndagen (idag då asså) och nu tänkte jag berätta lite om vad jag gjorde där lite kortfattat så då kan jag ju börja med att när vi kom dit så började vi med att spaá och efter det så var det delfinshow, mat och efter maten kom det bästa av allt!;  BAMSE DISCO!!! jag, max, linda och min far ägde bansgolvet! alla fyra utan taktkänsla det säger allt...x'D
och på söndagen så kom jag upp 8.30(!?) för att gå på safari i kolmården zoo,(träffade en apa som såg ut som kåre oxå och enzo pillade på sig själv) det är något jag rekomenderar! och efter det var det bad som gällde och på vägen hemm stannade vi på ett ställe som kallad tropicarium eller nått och där fanns det massa balla djur mer tänker jag inte säga, aja söötkorven vill in och fixa lite..:)
puss och kram, slick i pannan madeleine...:D<3

Denna trevliga söndag...

Söndagar, får oss att se svart. Man blir galen, irriterad och helt enkelt outhärdlig. Varför? Jo det är därför att söndagen är slutet på något. Något så vackert som en helg! Jag sitter här med en kopp te i min hand och undrar vart den tog vägen. Vad hände med lördagen egentligen? Jag vet att det kommer flera, det är så vi får tänka helt enkelt.
Skolan börjar imorgon igen oc det är ganska trevligt faktiskt. Synd att praoen är över, saknar't.
Eftersom att det är söndag och eftersom jag spenderade gårdagskvällen framför tv'n har jag inget mer att skriva, helt seriöst alltså.

Kyss på näsan // Linnea


Bloggens tema...

... ska förbättras. Jag lovar! Ganska svårt när photoshop inte vill samarbeta och man får ta till paint istället. Försök att klippa ut något i paint och se hur kvalitén blir; lidande! Fixar till temat någon annan dag då jag vet hur det ska bli, kan vara bra att prata igenom med Madeleine också. :O
Gurkor och rosa trummor, flera av er kan inte ens göra egna teman. Hah på er!
Nej nu ska vi inte vara sådana personer. En lördag utan godis, en mardröm. Får göra lite isglassar kanske. Men de blir inte klara på flera timmar. Synd. Det kan vara dagens tips, egna isglassar. Mmm, en sockerfri dröm. Om ni nu använder sockerfri saft, såklart! Annars är det bara en dröm.
Nu skriver jag såhär galet igen. Får ta till lite bananer och skriva som en riktig drommel-tant!

Kyss på näsan // Linnea

Slumpvis utvald bild.

Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Jösses Makaroner!
Igår hade vi 9 unika besök, idag redan 5 stycken! Det betyder att det går framåt i våran dröm; om att bli super-chic blogelinor.

Kyss på näsan // Linnea

Horse-smile! yehaw.

Bombattentat i Nacka.

Nu är jag lite besatt, av att blogga. Tyvärr går våran statistik med läsare i konstiga kurvor. Nej rubriken har inte ett skit med inlägget att göra. Eller har det?

"Strax före klockan 18 på onsdagen kom en man in på polisstationen i Nacka. - Jag tror att jag har en bomb i bilen, sa han. Stationen stängdes och bombtekniker kallades till platsen." Allt går att hitta på google.. 

Nu kan jag inte få bort den kursiva texten, tyvärr. Hoppas det går att läsa i alla fall. :)

Vänta, vänta! Jag kör lite fusk för att kunna skriva normalt, hur jag gör kan jag inte säga tyvärr. magical fingers. *tihihihhi* Men i varje fall så har det inte hänt något alls idag, ännu. *ännu*! Det kan väll vara lite tomatos och komma ett ynka ufo eller en 10 meters mamut utanför mitt fönster, snälla?
Måste börja ta mina helger till godo. Inte sitta här vid datorn och dega. Vem mår bra av detta? Inte jag i alla fall! Som katten och kanonen skulle säga; det finns bara en enkel lösning, bakvägen.

Kyss på näsan // Linnea



Lite efter

hej söötunger!
årkar inte skriva något så jag skriver bara; har avslutat min prao puss...:)<3
puss och kram, slick i pannan...:)
Madeleine

Slut på det roliga.

Idag var sista arbetsdagen, nu är jag åter igen endast en studerande flöjt. Visst finns det sina ljusa sidor med detta, men jag tror att jag kommer sakna stället något så innerligt.
Proppen gick hemma för ett tag sen. Hade precis kommit på en helt underbar låt som jag grubblat på i flera veckor. När jag nu precis fått en brainstorm och skulle söka upp denna lovely låt stängdes den satans datorn av. Min reaktion? Jag fick panik, skrek och sprang ut till mamma och undrade med en tragisk stämma vad det var som hände. Nej sådana dagar vill farbror Linnea helst vara utan.
Helg är det i alla fall nu. Det ända jag egentligen älskar med helg är att man kan ligga i sängen hela dagen, och att man får göra det också. Tyvärr har jag kvarlämnat mina skolböcker i skolan, får se hur proven går nästa vecka.
Nejmen hörrenini små fiskar, nu har moi' inget mer att säga er.

Kyss på näsan // Linnea


Crazy day, crazy night.

Hello amigos!
Dagen har varit en fröjd för sinnet. Jag har fått stå i köket där jag praktiserar. Har också räknat alla skärsår jag fått, 5 stycken. På 4 dagar. Jag ska inte skära grönsaker.
Och jag måste ju skriva lite om Crazy Night; har nya, underbara underkläder. Älskar't. Sen nya skor, men de är inte lika viktiga. Vi käkade mat på green bull, fläskfile.. medaljong? Haha, det var jättesvårt att uttala i varje fall. Idag som ni kanske ser kommer inlägget ganska så sent, sen skriver jag lite epic. Men det får ni faktiskt leva med. Fortfarande Linnea och hennes dag. =)

Kyss på näsan // Linnea


Ni ska se bilden i fullsize, väldigt fin. *tihihih*

Ännu en dag i vuxenlivet

Samtidigt som en ny dag gryr påminns man ständigt om gårdagen. Vilket är riktigt bra, eftersom att det är det vi har ett minne till. Men till praktiken då, nästan samma som igår. Det är verkligen trevligt att jobba där eftersom att man trivs. Nu har jag ju inte så mycket att skriva om mina dagar då det istort sött händer samma saker. Imorgon är det iofs 'Crazy Night' i Tyresö centrum med Martin Stenmark som gäst, hoppas jag tar mig dit och kikar. :)
Tom på ord!

Kyss på näsan // Linnea



Fika i kö

hej smarrungar!
jag tror att det ända vättiga jag har gjort på praoen var att jag fick mäta buller och det var igår. Marias jobb e inte så jobbigt, hon är MKA (miljö, kvalitet och annat) så hon får skriva lite, skriva lite till, fika, skriva lite, kolla så jobbet utförs i gropen och lite sånt roligt skit....:D
på vägen hem var det så jävla(små barn såg inte det där) lång kö att jag och mamma fikade i bilen...:)
ska inte skriva så mycket mer men kom på att jag glömde att skriva att det var jag som skrev sist trotts allt...x'D
det blir en bild men inget som har med det här att göra...:)
puss och kram, slick i pannan
Madde...:)

Serieord i Stockholm.

Nej, inte något seriemord, serieord.
När du är ute i arbetslivet får man lära sig ett och annat om allt i princip. Man får även uppleva en del saker som kan påverka sina framtida val. Dessa två praktikdagar har både varit plågsamma, hjälpsamma och extremt långsamma. Kämpar man och hittar det där som gör yrket; upptäcker man att det är skitkul. Jag lovar er att när veckan är slut så kommer jag längta tillbaka utav bara näsor. Snart det är drygt 3.5 år kvar för mig att ta mig en karta och orientera ut i livet, när jag var 12 sa jag, det är drygt 3.5 år kvar tills jag går sista året i grundskolan. Det känns som igår jag sa det. I och med att livet rusar fortare rusar äver du. Vi har blivit klokare och klokare, numer vet vi att för att lyckas måste man vara med. (baah) Detta blev lite väl seriöst, även för mig.

Kyss på näsan // Linnea




Ännu en dag på Norra Länken 51 (Värtan)

hej söötungar!
andra dagen på praon så frös jag ihjäl, även fast jag hade två flisar, en reflex fodrad vindtät och vatten stötande jacka, raggisar och platå stövel känga liknande sko.
jag insåg i alla fall idag att bygget av tunneln är som en stooor barn dröm!
ni vet när man var liten och lekte i sanden med sandleksaker och byggde vägar i sanden och så vidare förutom att bygget in real life är mera genom tänkt och man spränger sig igenom saker som kommer ivägen och att det e så gäggit överallt där så men vill bara slämnga sig i alla lerpölar eller köra "pingvinen" i...:D
glömde kameran hemma så det blev inga bilder och därför tänkte jag bjuda på en annan bild som inte har med saken att göra...:P
har kommit på att jag kanske ska skriva när jag har skrivit mitt inlägg eller vad man nu säger...:D
puss och kram, slick i pannan...:D

Livet på resturang.

Liksom Madde har slitit med sin (chokladdrickning?) har jag också praktiserat. Den ända skillnaden är att jag har jobbat, jag har jobbat hårdare än hårdast. Ganska trevligt faktiskt, inte samma saker hela tiden. Serverat, plockat undan disk, skurit grönsaker, vikt servetter, plockat fram mat, torkat bord. Jag kan ju inte sitta här hela kvällen och räkna upp allt jag gjort söta lilla bloggen, men att praktisera på en resturang är något jag från tummarna rekomenderar. Synd att man står där tom på ord utan att ha en aning om vad man ska säga.

Kyss på näsan // Linnea

Första dagen på praon

hej små vänner!
idag var första dagen på praon. jag praoar på ett ställe som bygger Norra Länken 51 (NL)
jag fick inte göra så mycket, dricka varm choklad och sitta och snacka skit...x) joo jag fick titta på film oxå...:D och imorron ska jag åka hemmifrån 6.40, hur fan ska jag lyckas komma upp ur sängen imorron???...:O  aja ska ta massa bilder imorron och visa er hur det ser ut, var var typ as ballt att vara där...:D
puss och kram, slick i pannan...:D<3

Hacker alá Hacker

Internet håller på att hackas sönder, i strimlor. www.hamsterpaj.net har tagit både mitt och Maddes lösenord ifrån oss. Man får ett trevligt litet gästboksinlägg där det står att man vänligen borde byta lösenord, eftersom att det nu ligger uppe på internet! Inte nog med det, dessa "hackers" har även bombaderat Madeleines msn. Om du ser en bild av din favorit-Linnea som egentligen inte borde vara uppe på nätet så vet ni att "aha, det är en hacker!". Om ni har ett extremt svårknäckt lösenord spelar det egentligen ingen roll, det är svårt att hålla sig säker ändå. Kanske borde man trycka in ett par p-piller i hårddisken på datorn för att undvika en mer spridande födelse av denna nya unferhållning?

Kyss på näsan// Linnea


star wars eller star wash?

hej små vänner!
idag har jag lärt mig att R2D2 är en maskinerigrejj i star wars. när man säger R2D2 inför min lille bror så blir han alltid arg...x'D jag känner att star wars inte är något som jag brukar titta på...:)
puss och kram slick i pannan...:D


Photoshop och mysiga täcken.

Brukar ni vakna i kyla och känna att ni verkligen inte vill upp? Självklart har ni det! Detta hände mig i varje fall i morse. Den mysiga värmen under täcket vann över kylan och jag kunde somna om.
Till ett viktigare ämne! Nämligen 'Photoshop'. Madeleine har antagligen bestämt sig för att bli proffs på detta svåra program. Jag sa svårt, va? Nej det är EXTREMT OMÖJLIGT! Menmen, med hennes envishet kan hon nog klara det. Vi håller våra tummar för henne, bloggen!
Jag skriver lite mer ikväll, om inte Madde hinner före!

Kyss på näsan, Linnea.


Smarta tjorvar!

Linnea och Madeleine har bestämt sig för att skapa en egen blogg, tillsammans. Madde utmanar svenska språket, Linnea tar det framifrån. Vi uppdaterar när vi har lust, dvs då och då. Lite allmän info ska vi väll också få fram. PS! Ni lär märka när det är Madde som skriver, hon skriver inte som vanliga människor. När Linnea skriver sjunger fråglarna utanför fönstret, även på vintern. AKTA ER! Vi kommer ta er små barn. Om ni finns. MAHAHAHAHA! Seriöst, detta är gan$ka svårt när Madde sitter brevid och säger vad jag ska skriva. Haahhaa haa. Synd att jag säger vad jag skriver, undrar om Madde hör? Hör du Madde? Hon hör inte. Hon hör.
Nu säger vi hejdå, vi skriver på, si och så. då och då. innan vi springer på, en gummitå!
Puss och kram slick i pannan. Puss på kramen och pill på snoppen.

RSS 2.0