hallu...:D

hej alla barn!
jag vet att varken linnea eller jag har skrivit så ofta, men thats life...:D
jag sitter och kollar på saltkråkan, barnen e bara så sööta. och eftersom skrollan är min favorit där så ska ni får höra lite utdrag från saker hon säger...:)
:)

Skrollan: jag ska säga dig en sak:

pelle: vadå?

Skrollan: jag är hungrig, kan ni förstå det?

Pelle: kom så ska du få mat skrollan.

Skrollan: usch, fisk det är inte mat.

Tjorven: om inte du kommer äta fisk kommer du att svälta ihjäl. Kan du förstå det?

Skrollan: men jag har ju ätit mig mått på massa mackor.

Malin: men skrollan vad tycker du att din lillebror ska heta då?

Skrollan: knorrhane, kan ni förstå det?

Skrollan: adjö min lilla bebis, du e så gullig.

knorrhane: nee, det är du som är gullig.

det var det jag hade på mitt lilla hjärta, puss och kram slick i pannan...:D<3 madeline


hihihi...:P

hej vi ska shoppa!
hej då...:D

25 december

hej söötungar!
förlåt för att jag inte har skrivit sedan 21(?), det var faktist varit så att jag åkte direkt efter vinterlovs avslutningen(vad säger man?..:O) upp till mora för att gå på tomte land och få min lillebror att tro på tomten igen. (vi lyckades).
23 åkte vi hem och 24 var det julafton; hälften av dagen hemma hos mamma och andra hälften hemma hos pappa. det blidde så att man gick och la sig kl 5.00 eller rättare sagt, då hade man fått ut allt folk ut ur huset! sen vet jag inte när jag somna(ville ju få linda att sluta sjunga singstar annars skulle man aldrig kunna somna. )
så blev det en idag-dag och jag vaknade runt 14.40-15.00 och kände att denna dag inte kommer att vara som någon annan vanlig fredag.
nee jag hade helt rätt, pappa och linda började med en stickan dricka och efter det så va de i full gång med att sjunga singstar med en hel mick och en trasig..-_-'...x'D fy fan vad pappa blev arg när han märkte det och så insåg han att det var hans fel att den var trasig för han hade på julafton slängt in den i granen, i väggen, i golvet, i mig, i annat folk och svingat den så inte konstit att den var trasig...x'D
aja, ska sova och förbereda mig för imorrondagen, puss och kram, slick i pannan och låt inga mardrömmar antasta er!...:D<3 madeleine
liggande bild men det gör väl inget?...:D

Bloggens första hiss/diss.

*Välkommen tillbaka, de vill jag höra!*

Jag ska som alla andra bloggare när de inte har något att skriva om göra ett hissa/dissa lista.

Stå i givakt, flaggan hissas för dem;

- Glass. Det är vinter men vem njuter inte av glass? Mmm.
- Julmust. Bubblet i magen slår coca-cola med hästlängder!
- Blyertspennan. Jo det är så att den roar även den mest uttråkade människan på planeten, dvs jag.
- Sms. Jo jag kan ha blivit lite beroende av min mobil på sista tiden.

(klockan är 00:00, bara så ni vet)

Bläääh, fis på dessa fyra grejer;

- Jullov. Jag menar det ger inte mig något förutom en tom hjärna inför våren.
- Uggs. ÄR DET BARA JAG SOM VET ATT MAN FÅR GARANTERAD FOTSVAMP I DEM? Dels för att de också är fula.
- Gymnasievalet. Stress, press och panik.
- Snö. "Det som göms i snö dyker upp i tö". Det betyder att slasket är på gång, neej!

Babilupa tjosvejs

Godagens bloggen.
Jag glömde helt enkelt att skriva igår, så stäm mig. Glömde jag skriva i söndags också? Nej det gjorde jag väl inte.. Idag var det i varje terminsavslut, ganska trist faktiskt. Hungrig är jag också för den delen, men det hör inte hit. Nej jag är inte sugen på att skriva med kurrande mage, jag återkommer kissemissar!

Kyss på näsan // Linnea


"Vadå är inte du lärare här?"

hej söötungar!
idag har det varit jul shows "träning" hela dage.
jag började dagen med att hinna städa mitt rum (hur lyckas jag?) och sedan var jag påväg till skolan, i skolan så kom det fram en lärare och skakade min hand och sa: hej jag heter ....(kommer inte ihåg vad han hette) och jag är musiklärare på nyboda.
och jag svarare ju: hej, madeleine, elev på forellskolan, typ här.
han kollade på mig och sa: vadå är inte du lärare?
jag: nej.
hahahh seriöst vad mcket jag skrattade...x'D
aa, efter det så säger vi att det blev lunch och då passade jag och hanna på att jul handla.
när lunchen gått så kom nyboda barnen som ska vara med på jul showen, och dom trodde seriöst att dom var bättre än oss...:O så jag gick och pissade på deras skor, nera men hade lust att göra det för att jävlas...MWAHAHHAHAHHA...xD
aja, ska rulla lite pajer så hörs inte förren 24, PÅ JULAFTON!
puss och kram, slick i pannan!...:) madeleine
julgranen hemma hos pappa för 2 år sedan!...:)-->

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! (igen)

HEJ SÖÖTUNGAR!
helgen har varit en underbar weekend. we har weekendat all helgen hemma at madde. filmmys och kuddkrig, misstolkande menmen. vi har lekt i snön och hjälpt en liten pojke; vi blev dagens änglar och han var knasig! spa är inte något man kan räkna med hos madde, det blir mest våldsamheter(madde vinner alltid!...:P). nu orkar vi icke skriva mera soo u knoow! sooo longeee!...:)
.
PUSS OCH KRAM, SLICK I PANNAN! madeleine
.
kiss på näsan // linnea
.
madde-->
linnea-->

Katterna smyger längst väggen..

Nej, jag vet inte heller vad rubriken handlar om. Tyvärr.
Idag har jag väll inte gjort så mycket, vi har haft lagdag och lektionerna på dem är ju inte krävande. Vi har bland annat ritat serier. Jag kan säga att killar, nej ni är odugliga som sammarbetsparner. Ni fullkomligt suger. Fast jag måste förlåta dig eftersom att jag lät dig vara presentatör, men sorries, är man inte samarbetsvillig får man ta konsekvenser.
Vad har jag mer gjort.. jag har kollat film, "Rock N'Rolla". Ganska bra faktiskt, om man är snubbe. Måste ändå erkänna att det komiska i filmen även fick mig att skratta, fast vad gör egentligen inte det?
Faktiskt så har jag försökt att jämföra livet med en köttbulle, men de planerna gick i kras då jag tappade ord. Jag fick det ytliga i livet att passa, men innehållet? Visserligen är det blandat, som köttbullar, men sen? Nej, jag blev preetttty frustrerad. *Linneas tankar och vardag, håll er på avstånd*.
Måste lägga mig, har lovat att komma i tid imorgon, annars kommer jag inte in på lektion! Herre mamas', hur ska det gå? Jag har hamnat i en ond cirkel som äter upp mig inifrån. Jag känner ett sting av dåligt samvete när jag vaknar du jag vet att jag kommer komma försenat. Jag har tappat kontrollen över stressen och även kontrollen över mina rutiner, nej jag orkar inte. Hoppas snön försvinner så att man kan ge sig ut i joggingspåret för att samla sina tankar.

Kyss på näsan // Linnea

Jag ska inte göra er besvikna, jag har en icke-aktuell jämförelse om kärlek.
"Kärlek är som att vandra i taggråd, man kommer att bli sårad."


Shäschan

Hej dörlings!
Vad har då hänt idag? Jo jag ska säga er att jag var i skolan. Jag brottades med Madde, numer är jag en *cuttare*. (har ett blödande rivsår på handleden). sen har jag klippt min lugg. Inspererad av Hanna att ta det stora steget och lägga beslag på luggen. Min ser ut som skit tyvärr, ungefär som när jag klippte mig hos frisören. Men det var en fin tanke! (ett tag). Nej nu ska jag hitta ett sätt att fixera luggen, pussenussetutelitrut.

Kyss på näsan // Linnea


En vecka kvar till julafton!(från och med imorron)

hej mina sockersööta söötungar...:)
en vecka kvar till julafton!(från och med imorron) vågen för det jippi...:)
har extremt tråkit just nu!, sitter fan och kollar på bollibompa...x'D
kom och tänka på en jul låt idag som jag hade på band när jag var lite...:)
idag när jag kom hem ringde min far och bad mig om att hämta min bror från skolan för han hade "ont i tanden", roligaste bortförklaringen för att inte vara i skolan...xD, och i alla fall när jag kom dig så sa han: men jag ville att pappa skulle komma och hämta mig, för han har bil. sen sprang han iväg och lekte med en kompis och då sa jag:  du får ringa pappa och säga att du e frisk och inte vill att jag ska hämta dig för att du vill åka bil hem.
och då blev han smabb och klädde på sig, hemma ringde jag pappa och sa att max inte var sjuk, då skulle max ju överdriva, ajj ajajajajjajajjajja jag har så ont i örat(jag vet örat?! hade han inte då nyss ont i tanden?) aja, pappa bara skrattade...x'D
aja, lite onödit att skriva menmen..:)
puss och kram slick i pannan...:)<3 madeleine...:)
vågen!....:)

losah babai

Hej spajltaijlas!
Jag försökte satsa helhjärtat för ett MVG i idrott, tyvärr går ibland drömmar i kras. Jag har VG, och självklart ska jag vara nöjd, men min lilla ömtåliga hjärna frös. Jag blev för första gången nästan förkrossad över ett betyg. Det låter helt superlöjligt men om ni någon gång försöker kämpa, men snubblar på mållinjen vet ni hur det känns. Jag skyller allt detta på mens och att jag sprang några mil fel när vi orienterade. Men jag vet för i hel*****e vad ekvidistans är. Nu ska jag inga fånga er i mitt flugpapper med deppiga ord, jag ska få er glada. Vet ni varför ni ska vara glada? ;
Jo det är så här att... Nej hörrni. Idag har jag nog inte mycket att glädja er med. Maten i skolan var skit, r.i.p, jag dog vrålhungrig. Och jag glömde idrottskläder, jag satt där med en tår i ögat och såg på när mina klasskamrater roade sig med de roligaste bollsporter.
På väg hem från skolan gick jag baklänges, jag skrev ett sms och snön förblindade mig och vätte mobilskärmen. Det gick i varje fall en man och ett par barn bakom honom. När de gick förbi mig sade han "Jamen visst, här går man baklänges till och med". Jag grymtade ju då till med ett härligt grisskratt. När jag längre fram på vägen genade över en parkering och snubblade gick en äldre man förbi. Jag mumlade lite svärord och uttryckte sedan med ett psykotiskt, överdrivet glatt tonfall "Nejmen ojråå hahahahahaha, här vare allt halt". Han sade inget utan skyndade iväg.
Nu vill jag inte skriva mera, jag vill sova. Eller i alla fall lägga mig ner och titta lite på wrestling.

Kyss på näsan // Linnea
Snygg, snyggare, snyggast, dödligt snygg.



SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!

Hej alla små apar med loppor som jag pillar bort!
skrev inget igår eftersom bb och jag gjorde typ samma sak.
DET HAR SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖAT!!!...:D
Idag är det den 15 december om ni inte redan visste det och idag var det oxå näst sista skoladagen på år 2009!!!...:D okej har inte tid att skriva men var tvungen att dela med mig av att det e så!...:)
puss och kram, slick i pannan...:) madeleine

Buu!

Hej små pluppar!
idag har jag och Madde bakat peppisar. Det blev både hus och vanliga, med kristyr på förstås! Jag tror att mitt tar alla bakifrån, med förbundna ögon! (Det betyder ungefär att det är i stort sett raserat och vint). Maddes däremot är proffsbygge; high class. Nej hörrni, finns inget mer att meddela för stunden, ska vrida mina ben och ta mig till duschen. En väl behövd en. Nej, jag luktar inte apa och ser inte ut som han med snuttefilten i snobben, (men nästintill!), men jag fryser. Och vad är då bättre än en lång vaarm dusch? Mmm, preciso!

Kyss på näsan // Linnea


Bak!

hej sommar fåglar!
har börjat få en riktig julstämning hemma nu! sedan igår vid 20.00 tiden började vi baka, lussekatter, andra lussekatter, bullar, choklade grejjs med myrägg i, polkagrisar, pipparkakshus och pipparkakor...:D
.
I fredags hade vi ju lucia och allt som kunde gå fel gick såklart fel!...:D
senare på fedags kvällen så sitter jag pappa, linda och max i spelrummet och tittar på idol som max drar ned sina byxor och kör helekoptern och när den inte snurrar tar han den med handen och viftar, så säger han: - jag vill ha en lika stor snopp som pappa för när han snurrar den låter det.
linda och jag kollar på varran och så säger hon: - kolla inte på mig, det är inte jag som har lärt honom det.
jag säger: - pappa vad lär du max igentligen.
pappa: - jag lär honom allt jag kan!
vad händer igentligen med min 6 åriga lille bror?!...x'D
aja, lite anorlunda menmen det är ju min älskade familj.
puss och kram slick i pannan!...:D<3 madeleine

Söndag åter, fåglarna gråter.

Godmorgon världen! Eller ska jag säga gó kväll? Det är ju faktiskt lika mörk ute nu som en tidig sommarkväll. Oj vad sommaren är saknad, minns ni den? Då det brukade vara ljust och fullt synfält även vid 20:00? De va tider det.. Med handen på hjärtat kan jag helt ärligt säga att jag säger samma sak på den ljusa årstiden. "Let the winter in" liksom..
Jag ursäktar min sena uppdatering, vad vare.. två dygn sen? Hoppas ni fem fastklängande läsare förlåter mig! Jo ni hörde rätt. Vi har i snitt 5 läsare per dag, fabolous!
Igår hade vi finfrämmande, klart att det blev god mat. Hallonpaj var en av de utsökta delikatesser. Fast det skulle ju vart kanon med glass istället. Krossad choklad, mmmmumma.
Sorries men jag har inte mycket mer att skriva här! (har ni tänkt på att jag alltid slutar med denna fras? Hm, knas.)

Kyss på näsan // Linnea



Imorgon smäller det!

hej rumpnissar!
har haft klädsim idag, och livräddning. hanna och jag skulle rädda varran och jag kan säga att om man inte var död innan man räddade eller blev räddas så var man det när man skulle räddas eller rädda. dvs. man drunknade lika mycket hela tiden typ...x'D ni förståg nog inte det där menmen... aja, hade IUP-DAG idag så jag satt på bilden hela tiden och gjorde klart mammas julklapp...:D
aja nu gott folk vill jag sova!...:) god natt och sov så gott, låt inga mardrömmar antasta er!...:D<3
puss och kram slick i pannan...:) madeleine
är inte bilden extremt vacker?...x'D

Nu tändas 3 juleljus.

Okejokej, detta är läskigt. Redan torsdag, igen? Blir ju nästan jul-stressad.
Dagen har fyllts av ganska mycket fysiskt krävande arbete. Lucia-träningen är utmattande då man står och sjunger om och om igen i ungefär 1,5 timme. Sen träslöjd till 08:15, det är ju inget att tala om ens..
Klädsimmet gick förvånadsvärt bra. Jag "flöt" antagligen bra så jag fick bli livräddad av klassens minsting, Marcus.
Har inte mycket mer att skriva om dagen igen, och fredag-lördag är jag utanför datorns befinnerliga omkrets, så vänta tills på lördag för mer fakta om mitt helt normalt tråkiga liv!
Bilder från dagen.

Lus-Lelle

Tjosving, pajan-pirater!
Luciaträning som Madde sa då, vet inte om jag ångrar solot. (Fjippelsång). Jag, Madde och Hanna hade kul i alla fall, tror jag. Enligt Caisa hördes Madde och Hanna mest, enligt lucian var det vi allihopa. Man kan ju undra vem som hade mest rätt. Bagaren (fd hjälmmördaren) är faktiskt ganska rolig att prata med, kanske inte min typ av kompis men ändå kul sällskap när man står som en vacker fågel bakom scen och väntar på att få puppa ut till sitt eget race. Eftersom att jag såg ut som en elak tomte när jag stakade runt på scenen fick jag en del sura miner tillbaka. Kan de inte förstå att jag inte hade min tjockis-mage? Jag blev sårad..
Okej nu hörrni. Jag måste ta reda på när jag börjar imorgon. Klädsim blir det i alla fall. Tjosvejhoppsan alltså! Jag kommer sjunka som en sten.
Detta var allt för dagen,
Kyss på näsan // Linnea
Snukk Bilt

Sing A Long

hej söötungar!
har idag haft lucia träning hela dagen, enligt caisa (som sitter på andra sidan scenen) så låter jag och hanna mest...xD hoppas jag och hanna låter bra då.
öppnade julkalendern i dag och fick en tub, det såg ut som en tomatpuré tub. det satte igång många tankar, eller hur bb...x'D "bb jag har blivit kvinna..."...x'D
vet inte vad jag igentligen har gjort idag men nu hade jag tänkt mig att måla mina naglar...:)
puss och kram slick i pannan...:D<3 madeleine
hanna e på bilden...:)

B-tema

Tjollevippz!
Jag är inte fullt så hupa-bäst, enligt två lärare.
"Kan jag få sänkt betyg om jag misslyckas med uppgiften?" "Nej ditt betyg går inte att sänka"- Tack, SO-lärare kan vara riktigt vänliga.
"Amen, att jag inte står på listan betyder att jag inte ligger mellan två betyg. Har jag bara G?" "Du är inte underkänd i alla fall."- NO-läraren också. Ha. ha.
Men i varje fall har jag blivit godkänd på båda proven, matte och fysik. Mycket bra! Mycket bra! Man får se det hela med en nypa salt. Till och med idrottsläraren är mindre rolig, vad han sa kommer jag inte säga.
Ursäktar både att temat hade ett så taskigt urklipp och att missade bloggeloggen idag. Men tyvärr glömde jag helt totalt.
Äscha nu finns re inge mer jag kan skriva, kyss på näsan // Linnea

Detta mästerverk kallas "Hanna och fantasikompisen".   Och enligt Hanna är detta "Lilla Love"(pensionsreklam)

Dränkas eller dränka?

hej söötfisar!
GLÖMDE ÖPPNA MIN JULKALENDER IDAG! hur lyckades jag? är lixom det man ser fram emot varge dag, aja, tog ett break i mitt skrivande för att öppna nummer 8, fick en nagelfil...:) aja, kom på att jag har ränsat mitt rum, kanske inte e så intressant att veta men i alla fall, ni vet att när jag var liten dyrkade jag carola och klippte ut allt som hade med henne att göra i tidningarna och nu har jag slängt dom, det var riktitgt trevligt...:)
skulle ha livräddning på simmningen idag, om den där dockan man skulle rädda var levande skulle han vara död nu, jag fan dränkte honom...x'D dränka en plast docka eller dränkas ev en? vad skulle ni välja?...:)
aja, puss och kram slick i pannan...:D<3 madeleine

Kringelikrokar

Hej bloggen!
Det är söndag idag. Behöver jag egentligen berätta mer? Jo dumt av mig, detta är ju en blogg.
Vaknade vid elva, drömde att jag var gravid. [Planterade bebisar, knappnålar och blod]. Ni fattar... Hade somnat på mobilen. Det gav härliga märken! Hela huvudet snurrade när jag begav mig mot köket. Suget efter något sött fanns långt där inne i huvudet som en bov, bestämde mig för att steka lite fattiga riddare.
Efter detta har jag faktiskt bara suttit klistrad vid Jims Värld, Family Guy och ja... allt annat skit på tv.

Kyss på näsan // Linnea


Mooooo

hej söötungar!
skrev inget igår för att jag inte hade tid, så jag tänkte smått dra igenom gårdagen.
det började med att jag åt fruskus 13.30(julskinka mmmm) och åkte 15.05 till sollerntuna centrum (ni vet centrumet med palmerna) med min far, linda och max. där införskaffade jag mig lite julklappar! men ni får inte veta vad det var eller tilll vem...:P
när jag kom hem så kom min bror och besökte.vi  åt spis på bordet (mmmm, mumma). efter det så har det bara varit lugnt för mig, eller vänta jag har passat max oxå och att passa honom kan ibland vara som att man passar en stor tejprämsa som samtidigt är en "ninja" och en operasångerska som inte spräcker glas utan gör en tondöv(det var han igår)  och ibland kan max vara värsta ängeln och bara titta på tv eller nått sånt där lugnt grejjs...:)
aja skriver lite senare om idag eller nått annat anorlunda grejjs...:D känner mig ganska trött så jag skrev en ganska så tråkig text...
puss och kram, slick i pannan...:) madeleine
är han inte vacker?...:D

Katt

Hej bloggeläsers!
Dagen har inte givit något speciellt. NO-prov, svårt.
Somnade i nån timma. Elsnubbe på besök.
Kort inlägg, inte skrivsugen.

Kyss på näsan // Linnea


VAR FÖRSVANN FROSEN?!

hej små glada flurpare där!
drar inte igenom gårdagen eftersom söötkorv redan gjort det...:)
idag försov jag mig fram till 7.28 och var då tvungen(?!)  visst det är inget tvång att gå till skolan men jag känner att skolan är som ett tidsfördriv och ett sätt att träffa sina sööta kompisar på...:)aja, jag fick skynda mig att ta på mig kläderna som tog ca 1 min(världrekord!) och sedan sminkade jag mig på 5 min(ännu ett till världsrekord!) hann inte med frukosten och glömde borsta tänderna(jag vet snukskit) men iaf så fick jag knarka tuggummin så jag luktade väl någelunda gott hoppas jag...:)
aja, så jag han inte öppna min julkalender imorse...:O tragiskt, menmen jag hade iaf något att se fram emot efter no provet som jag hoppas att det gick bra med...:) och nu små vännor så äter jag hemmagjorda köttbullar som lunch (gormé mat!).
ni vet att det har varit frost ute i två dagar typ och nu e allt borta! det e inte kul. ska njuta av min lunch nu,
puss och kram slick i pannan...:)

Bloggefisk

Snabbt inlägg härdå.
*Luciaträning, jag är the staffan. Solosång also.
*G+ på SO inlämninguppgift, uselt? Yupp!
*Lekt med madde, "mmm. Glass."

Inte mycket mer att skriva.
Kyss på näsan // Linnea

Madde och Linnea - spextime!

Käraste läsare av denna blogg, idag har Madeleine och Linnea bestämt sig för att blogga tillsammans. Dagen har fyllts av matteprov, ett stopp vid game stop och lite utav en spexning. Vi ska nämligen göra ett nytt tema till bloggen, igen. Hur resultatet blir får ni se i framtiden. Något vi båda rekomenderar är det nya Indiana Jones spelet. Självklart ska det vara legostyle. "Fast det går precis lika bra med selleri".
Ni gillar oss, ovh vi gillar er också.
Puss och kram, slick i pannan // Madde
Kyss på näsan // Linnea
Dessa bjuder vi på;
Linnea-->
Madde-->
Linnea och Madde-->

Nu är det jul...

Bloggeplingen.
Jag förnekar inte att gårdagens inlägg utelämnade fakta om min dag. Det vore fel. Faktiskt var det meningen att spela en annan personlighet, för omväxlingens skull. Vilket ni säkert redan förstått nu. Idag har jag hört en av de mest underliga låtar, någonsin. "Vår julskinka har rymt". Eftersom att jag och Madeleine var mitt uppe i skolarbete distraherades vi av låten. När de sjöng "Vår julskinka har rymt, det tycker vi är grymt !" och "Det går precis lika bra med selleri" höll vi på att dö. Bokstavligt talat. SO'läraren såg minst sagt bitter ut när vi knåpade ihåg våra ansikten som sura bebisar. Visserligen är vi inte sura bebisar, vi försökte bara hålla oss för skratt. Vilket är meningslöst, de som känner oss vet hur svårt vi har det med den saken.
Jag och Madeleine ska sjunga solo på luciatåget. Varför? Jo, antagligen har jag sagt att jag ville göra det. Säkert av samma anledning till att jag numer representerar niornas elever i elevrådet. Men whatevah, man får lediga dagar. Musikläraren har hört oss sjunga förrut och tyckte att vi platsade. Ett skämt? Möjligtvis.

Kyss på näsan // Linnea


Nej, detta är ingen porrbild. Det är Linnea som leker katt.

JULKALENDER ÖPPNING!

hej alla godingar!
idag är det 1 december som alla kanske vet, men inte nog med det, som alla små barn ser fram emot vid juletid är julmust, pipparkakor, julafton och sist men inte minst JULKALENDER ÖPPNING!...:D och som ni vet så har sthlm inte fått någon snö än så länge och för att få in en riktigt bra julstämning utan snö så har jag några tips:
- julkalender öppning.(se till att öppna en lucka/paket per dag!)
- jul pyssel
- 107.1 venyl de spelar bara jul låtar.
- fika med julmust och pipparkakor varge advent.
- ha julbelysning på så fort det börjar mörkna.
Det var nog de viktigaste punkterna.
iadg fick jag body butter ur min julkalender och det roliga är att om man ska översätta body butter till svenska blir det ju kropps smör och det låter lite porrigt...x'D
Nu tänker jag nog inte skriva så mycket mera än;
puss och kram, slick i pannan madeleine<3

RSS 2.0